Asics DS Trainer 23

698

Tenir un parell de sabatilles per entrenar, i un altre per competir, pot ser una opció interessant, sobretot quan anem tenint més nivell, entre aquestos models per competir o fer sèries les Asics DS Trainer 23 són ideals.

Si haguéssim de definir les DS Trainer ho faríem dient que són un model de sabatilles per córrer, mixtes (poden servir per entrenar i competir), de poc pes (275 gr.) i pensades per a runners lleugers i amb petjada amb una mica de pronació.

Es tracta d’un model que porta uns quants anys al mercat, el fabricant japonès edició rere edició va afegint alguna millora.

Per aconseguir reduïr el pes, s’ha treballat moltíssim per a que no es perdin prestacions, i en aquest sentit són fantàstiques, però l’únic inconvenient és que no són aptes per tots els terrenys, i s’hauríen de limitar a l’asfalt i la pista d’atletisme, degut a que portar-les a altres escenaris com boscos, terra, etc. podria ser contraproduent.

La durabilitat es pot resentir si és per un ús intensiu, tot i ser una mixta.

Això sí, la millor missió que li poden encomanar a les DS Trainer és a les curses, fins la marató, i també si hem de fer rodatges intensos o sèries a la pista d’atletisme, perquè les sensacions que aporten són realment òptimes en amdós casos.

A mesura que van passant els km., això sí, notaràs que aribaran al seu límit quan perdin una mica d’impuls (o al menys aquesta és la sensació), llavors és quan hauràs de canviar-les.

En definitiva si busques un model per competir o per entrenaments ràpids, trobaràs en aquestes Asics una gran aliada.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.