Córrer et fa ser millor a la feina

Practicar un esport com el running t'ajuda a ser més productiu a la feina

284

A tot el món hi ha runners que s’aixequen molt aviat per anar a córrer abans de treballar, d’altres decideixen fer-ho al migdia, i també tenim els que aprofiten el final de la jornada per fer-ho, però a tots els uneix el mateix, córrer et fa ser millor a la feina.

Conviure amb l’estrés de la jornada, les tasques pendents, els telèfons, les obligacions familiars, i demés fa que molts necessitem un temps per a nosaltres cada dia, i aquest temps és fantàstic si s’aprofita per practicar esport, a més el running presenta una sèrie de ventatges davant d’altres activitats.

Al matí, si corres abans d’anar a treballar, estaràs fent un autèntic reinici al teu cos i a la teva ment, amb antel·lació, el que vol dir que tindràs una marxa més quan et possis amb la feina, de fet és possible que no necessitis ni un cafè perquè et sentiràs despert i actiu.

El running fa que el teu cervell generi endorfines, l’anomenada hormona de la felicitat, culpable del benestar i aquesta sensació t’ajudarà a que la teva rutina estigui plena de motivació i optimisme.

A més, hauràs provocat que el teu cervell s’hagi activat, perquè mentre corres, estiguis concentrat en l’esport o pensant en altres coses (visualitzant el que faràs durant el dia), el teu cap funciona, amb el que en certa manera estàs contribuint en aquesta millora.

Si penses que entrenar abans de treballar no és òptim, potser prefereixes una altra franja horària, i és igualment beneficiós, perquè hi ha un altre factor que en aquest sentit l’hàbit de córrer pot ajudar, i és a reduïr l’estrés, de manera que pots afrontar els reptes des d’una altra perspectiva.

En definitiva el running és el teu aliat si vols ser millor a la teva feina, al menys aconseguiràs no patir tant estrés i ser més positiu, dos elements que són clau per a que les coses surtin millor, és a dir ser més productiu i complir els objectius (laborals) marcats amb la millor de les actituds.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.